Sieć sushi barów KOKU Sushi powstała z myślą o Gościach , którzy poszukują nowych doznań kulinarnych oraz niebanalnych połączeń smaków. Przytulne wnętrza utrzymane w charakterystycznej dla kraju kwitnącej wiśni harmonii kolorów pozwoli mile spędzić czas. KOKU Sushi zaskoczy cię niebanalnym podejściem do sztuki przyrządzania tej wielowiekowej potrawy.
Właścicielami największej sieci sushi barów w Polsce są Urszula, Mariusz i Piotr Olechno. Dzięki nim jesteśmy z Wami od 2004 roku.
Nasz rozwój
Pierwszy lokal pod marka KOKU Sushi powstał w 2011 roku w Białymstoku. Na przestrzeni 8 lat otworzyliśmy kolejne 24 lokale w Polsce w tym kolejny w Białymstoku i pierwszy w Polsce sushi bar PREMIUM.
Kolejne lata były pełne wyzwań i nowych doświadczeń. Zwiększając liczbę punktów franczyzowych zmieniamy i modernizujemy zakres oferowanych produktów, komunikację z klientami, metody sprzedaży oraz sposób komunikacji z naszymi partnerami biznesowymi. W 2020 roku powstał nowy koncept KOKU Sushi POINT.
Współpraca obejmuje:
Projekt wyposażenia wnętrz – wytyczne
Dobór wyposażenia lokalu
Projekt technologii do Sanepidu
Receptury potraw oraz menu zgodnie z trendami
Wskazanie sprawdzonych dostawców (wspólny koszyk zakupowy – wynegocjowane ceny)
Podręcznik operacyjny czyli kompendium wiedzy
Czterotygodniowe szkolenie pracowników
Regularną kontrolę jakości
Procedury BHP, instrukcje, HACCP, GHP i GMP
Wsparcie marketingowe (oszczędność kosztów poprzez wspólne drukowanie materiałów reklamowych)
18 letnie doświadczenie w prowadzeniu sushi barów ( minimalizuje ryzyko braku wiedzy i popełnienia błędów)