Franczyza barów KOKU Sushi


Sieć sushi barów KOKU Sushi powstała z myślą o Gościach , którzy poszukują nowych doznań kulinarnych oraz niebanalnych połączeń smaków. Przytulne wnętrza utrzymane w charakterystycznej dla kraju kwitnącej wiśni harmonii kolorów pozwoli mile spędzić czas. KOKU Sushi zaskoczy cię niebanalnym podejściem do sztuki przyrządzania tej wielowiekowej potrawy.

Właścicielami największej sieci sushi barów w Polsce są Urszula, Mariusz i Piotr Olechno. Dzięki nim jesteśmy z Wami od 2004 roku.

Nasz rozwój

Pierwszy lokal pod marka KOKU Sushi powstał w 2011 roku w Białymstoku. Na przestrzeni 8 lat otworzyliśmy kolejne 24 lokale w Polsce w tym kolejny w Białymstoku i pierwszy w Polsce sushi bar PREMIUM.

Kolejne lata były pełne wyzwań i nowych doświadczeń. Zwiększając liczbę punktów franczyzowych zmieniamy i modernizujemy zakres oferowanych produktów, komunikację z klientami, metody sprzedaży oraz sposób komunikacji z naszymi partnerami biznesowymi. W 2020 roku powstał nowy koncept KOKU Sushi POINT.


Współpraca obejmuje:


Projekt wyposażenia wnętrz – wytyczne

Dobór wyposażenia lokalu

Projekt technologii do Sanepidu

Receptury potraw oraz menu zgodnie z trendami

Wskazanie sprawdzonych dostawców (wspólny koszyk zakupowy – wynegocjowane ceny)

Podręcznik operacyjny czyli kompendium wiedzy

Czterotygodniowe szkolenie pracowników

Regularną kontrolę jakości

Procedury BHP, instrukcje, HACCP, GHP i GMP

Wsparcie marketingowe (oszczędność kosztów poprzez wspólne drukowanie materiałów reklamowych)

18 letnie doświadczenie w prowadzeniu sushi barów ( minimalizuje ryzyko braku wiedzy i popełnienia błędów)